Hem Historik Produkter Såsguiden Press Kontakt

Mässa Gotland 

Varmt välkommen till oss på Param Para AB, här under har NI vårat mässerbjudande, Ni kan också gå in på produkter för att se vårat produktutbud.

KEGES2020.jpg

             fI.GIF-2.gif    UK.GIF.png

IP Certifikat Param Para AB

Aktuellt

VEGEAT-STICKS.JPG

STORORDER TILL KINA

Idag fick vi in en ny stororder igen från Kina på

våra färdiga såser. Såserna kommer att levereras

varannan månad containervis med start redan under

december månad, berättar en nöjd Vincent Yap

ansvarig för avtalet med Kina.

Param Para fördjupar relationen med en av världens största snacksproducent

Redan under 2014 ingick Param Para ett samarbete med en av världens största snacksproducenter OK Snacks A/S i Danmark. Vi är väldigt stolta över att få tillverka salsa till dem. Affären är ett långsiktigt samarbete mellan OK Snacks och Param Para som vuxit fram under 2014 där samarbetet nu har fördjupats under 2015.

Ökade volymer

Under hösten är vi stärkta av lite större volymer i vår orderingång från OK Snacks som ger utrymme för fler av våra produkter, säger en väldigt nöjd försäljningschef Peter von Walden.

Generellt sett startade 2015 väldigt bra för oss och vår totala omsättningsökning beror mycket på vår ökade närvaro ute på den svenska marknaden med våra befintliga produkter samt bra siffror på exporten till Norge, Finland, Polen, Belgien, Kina och Danmark, där vi totalt sett lanserat flera nya starka produkter, som tagits emot väldigt väl på den globala marknaden, fortsätter Peter von Walden.

Param Para växer sig starkare i Kina.

Vi känner att efterfrågan blir bara starkare och starkare för varje år som går i Kina. Det känns nästan overkligt att vi tillverkar asiatiska färdiga cook-in-såser, marinader, dressingar och smaksättare till grossister i Kina som sen levererar ut detta till bl.a finkrogar i Beijing.

Det är svårt att få ett bättre betyg och det känns som en stor fjäder i hatten för våra kvalitativa färdiga såser berättar Vincent Yap, delägare-/produktutvecklare och trendspanare.

Våra färdiga såser är den enda smaksättaren man behöver för att sätta en autentisk karaktär på din matlagning oavsett kök, recept eller maträtt, fortsätter Vincent Yap, som precis är hemkommen från resor i Asien.

 

 

.

 

 

Sök

Skriv in det du vill söka efter här